Blog Henk

Mijn blogs gaan over het wonder van de fotografie. Over mijn verwondering over wat fotografie kan en wat foto’s laten zien. De blogs gaan over van alles en nog wat. Over bijzondere fotoboeken, over wat het betekent om “een moment in de tijd stil te zetten”, over de vele manieren waarop fotografie in de praktijk gebruikt kan worden, over amateurkiekjes en professionele fotografie, over de geschiedenis van de fotografie, over ontwikkelingen in de fotografie, over werkelijkheid of verbeelding. En ga zo maar door. Ook schrijf ik over interessante fototentoonstellingen in Nederland die ik heb gezien en over boeiende boeken over fotografie. Kijk zelf maar welke blogs je aanspreken. En reageer als je daar zin in hebt.
Henk Verburg

Foto's Onnie


Al jaren maak ik foto’s van wat ik in mijn leven mee maak, van wat ik om me heen zie. Lang geleden ontwikkelde ik samen met Henk foto’s in de doka. Later kwam de digitale camera en leerde ik photoshoppen. Mijn echte interesse ligt bij het maken van foto’s, het kijken en zoeken. Door te fotograferen zie ik zo veel meer! Spannend om te kijken naar wat ik gemaakt heb. Fotografie als spiegel van de ziel, zo iets?!

Noorwegen

Noorwegen

Dansende meiden

Dansende meiden

woorden

woorden

Baskenfeest

Baskenfeest

Tentoonstellingen

Gastfotograaf

Op deze pagina bieden we andere fotografen de gelegenheid om iets van hun werk te laten zien.

Buurman

Buurman

Xander

Xander

Vladimir Vaskin

Vladimir Vaskin

Hans de Bruijn

Hans de Bruijn

Boeken

Interessante websites

Als je bezig bent met de fotografie kom je regelmatig websites tegen over fotografie die de moeite waard zijn. Onze ervaring is dat er op internet een eindeloze hoeveelheid aan fotowebsites te vinden is. Lang niet allemaal goed, maar soms ook heel verrassend. Op onze website leggen we de spannendste of leukste websites over fotografie die we tegenkomen vast via een link, zodat je als bezoeker ernaar kunt doorklikken. En zelf kunt kijken of je het iets vindt. Laat maar horen als je suggesties hebt.

CONTACT